Trinkijeri nezadovoljan posetom

Italijanski stručnjak prokomentarisao je malu posetu na meču protiv Igokee

Trinkijeri

Foto/kkpartizan.rs

Crno-beli su rutinski slavili u 12. kolu ABA lige sa 89:73, a na tribinama je bilo tek nešto više od dve hiljade gledalaca.

“Mi sigurno moramo da imamo mnogo bolji pristup na ovakvim utakmicama. Bili smo loši. Ali, to smo mi krivi, samo mi – trener i igrači. Moram nešto iz srca da kažem, posle ova četiri meseca, ovih rezultata, da li je okej da igramo sa tako malo navijača? Nama je kompletno drugačije kad imamo navijače uz nas. Bilo je teško danas igrati ovu utakmicu, jer smo imali loš pristup i u napadu i u odbrani i kada govorimo o koncentraciji. Nikoga ne želim da kritikujem, ali mi je nešto nedostajalo. Nisam baš dobar da sve zadržim za sebe. Sa ovakvom sezonom do sada, možda bismo mogli i malo bolje”, rekao je Trinkijeri.

Trinkijeri smatra da je mozak u košarci važniji od mišića i fizičke spreme.

“Imam veliku čast i sreću da imam uz sebe profesora Koprivicu i sa te strane ništa ne nedostaje. Mi tempiramo sve, ali najvažniji mišić za košarkaša je mozak, iako nije mišić. Mišići se treniraju, ali se trenira i mozak, to nam nedostaje u ovim zadnjim utakmicama”, dodao je Trinkijeri.

Italijan je prokomentarisao i igru centra Nikole Jankovića.

“Svaki put kada pričamo dobro o Jankoviću, ubijem ga. Ja bih želeo da on preživi. Recimo da radi svoj posao i da on može mnogo bolje da igra, ja sam u to uveren. Pogledaj ga u prvom poluvremenu, hteo sam da mu stavim bombu u automobil. Drugo poluvreme je bilo drugačije. To je njegov svakodnevni rat sam sa sobom”, zaključio je Trinkijeri.

Izvor: Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar