Šakota: “Uvek na pobedu!”

Košarkaši Zvezve otvaraju 2020. godinu duelom sa Bajernom

Dragan Šakota i Andrija Gavrilović

Foto/ABA liga/Crvena zvezda mts

Šakota je ishvalio sledećeg protivnika, kojeg sa klupe vodi najtrofejniji trener u istoriji Crvene zvezde Dejan Radonjić, ali očekuje pravu partiju svog tima.

“Naš cilj ostaje i dalje da pokušamo da pobedimo u svakoj utakmici. Klasika je već reći da su teške utakmice u Evroligi, Bajern je stabilan, ima dobre rezultate, prvak je i očekujemo drugačiju ekipu po načinu igranja od onih koje smo igrali u poslednje vreme. Jako su dobro organizovani u igri ispod koša, iz čeka proizilaze otvoreni šutevi, time se bavimo već nekoliko dana, u nadi da ćemo u punoj dvorani, uz glasnu podršku, odigrati dobru utakmicu”, rekao je Šakota, prenosi klupski sajt.

Centar Vladimir Štimac, kome će ovo ujedno biti i “debi” u trećoj epizodi u Zvezdi, ističe da su u novoj godini želje pobede u svim takmičenjima.

“Bajern je izvanredna ekipa, sa izvanrednim trenerom. Maksimalno smo okrenuti toj utakmici, spremali smo se, igraćemo svaku utakmicu kao da je poslednja. Često kažem biće grešaka, biće svega, ali moramo na kraju svake utakmice da izađemo sa parketa sa saznanjem da smo dali 100, pa i 200 odsto naših mogućnosti”, rekao je Štimac u najavi ovog meča i pozvao navijače da dođu u što većem broju.

Utakmica se igra sutra od 19 sati u Štark areni.

Izvor: Objektiv, Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar