Partizan i NIS produžili saradnju

Ostoja je zahvalio starim partnerima, ali i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Ostoja Mijailović i NIS
FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ nr

Košarkaški klub Partizan produžio je danas sponzorski ugovr sa kompanijom NIS, čime će biti nastavljena dugogodišnja saradnja. Predsednik kluba Ostoja Mijailović zahvalio je starim partnerima, ali i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Ugovor o sponzorstvu potpisali su generealni dikretor NIS Kiril Tjurdenjev i predsednim KK Partizana Ostoja Mijailović.

Prilikom potpisivanja ugovora obostrano je istaknuto da će nastavak saradnje biti nova energija koja će košarkaše Partizana voditi ka novim pobedama u domaćim i evropskim takmičenjima.

NIS i KK Partizan neguju višegodišnje partnerstvo koje je 2013. godine krunisano generalnim sponzorstvom kompanije.

Foto: FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ nr

“Kraj godine je dobar trenutak da produžimo saradnju sa KK Partizanom. Vidieli smo da je tokom proteklih godina Partizan pokazao dobre rezultate. Ponosni smo na našu saradnju i uveren sam da će rezultati biti još bolji i da će u odličnoj formi da završe sezonu”, rekao je Tjurdenjev posle potpisivanja ugovora.

Mijailović se zahvalio kompaniji NIS što je bila uz crno-bele i kada je klub bio u teškoj situaciji.

“Za Partizan je ovo značajan dan. Zahvalio bih se NIS-u i gospodinu Tjurdenjevu što su bili uz Partizan i kada nije imao dobre rezulatate i kada je prolazio kroz težak period. Mi se trudimo da kvalitetno promovišemo NIS i ostale sponozore, jer svako sponzorstvo rešava velike probleme. Želim da se zahvalim predsedniku Aleksandru Vučiću što je omogućio da potpišemo ovaj ugovor sa NIS-om i ostale ugovore bez kojih ne bi bilo očekivanih sportskih rezultata”, zaključio je Mijailović.

Izvor: Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar