Može li Jokić do startera na Ol-staru?

Vreme je za glasanje!

Nikola Jokić dodavanje

Foto/Profimedia

U noći između četvrtka i petka u 05.00 zvanično će početi za glasanje za Ol-star meč, tj. za petorku na Ol-staru koji će se 2020. godine igrati u Čikagu. 

Naredne godine utakmica najvećih košarkaških zvezda na svetu održaće se u Ilinoisu od 14. do 16. februara. Srbija je prošle godine imala prvog predstavnika na Ol-star meču još od Peđe Stojakovića koji je bio učesnik utakmice sredinom prošle decenije.

Jokić se prošle godine nije izborio za mesto startera, ali je skupio velikih milion i 128 hiljada 766 glasova i time je zauzeo sedmo mesto na Zapadu među visokim košarkašima.

Centar Denvera učestvovao je kao rezerva, a na meču je za 13 minuta postigao je šest poena uz devet skokova. Jokić je nešto sporije ušao u sezonu, međutim uhvatio je prepoznatljiv ritam i bilo bi veliko iznenađenje kada ne bi učestvovao u Čikagu. Glasanje možete izvršiti putem zvaničnog sajta NBA lige, NBA aplikacije, preko Gugla i Gugl asistenta.

Glasanje kreće u pet ujutru, a završava se 20. januara. Podsetite se kako su izgledali glasovi navijača prethodne godine.

Izvor: Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar