Drugi put u istom klubu dobio otkaz za godinu dana i “strpao” u džep 16 miliona!

Žardim ponovo žrtveno jagnje u Monaku!

Leonardo Žardim
Printscreen

Monako je ostao bez trenera. Tim iz Kneževine je sinoć objavio da je smenio Leonarda Žardima, i da će privremeno, na njegovom mestu sedeti Španac Roberto Moreno. 

Ovo je drugi put da Žardim u nešto više od godinu dana dobije otkaz u Monaku, a razlozi nisu poznati uzimajući u obzir da je pre zimske pauze, Monako “razvalio” Lil sa 5:1. 

Žardim je sa Monakom pravio neverovatno rezultate 2017. godine, kada su u timu bili Mbape, Falkao, Bernardo Silva, Fabinjo. Tada su napravili veliku senzaciju i došli do polufinala Lige šampiona. 

Međutim, danas takvih igrača u timu nema i rezultati su nešto slabiji. Prvi put, otkaz u Kneževini je dobio na početku 2018/19 nakon lošeg starta sezone, ali je za to dobio otpremninu od 8 miliona evra. Tim je vodio Tijeri Anri potom, ali se ni on nije zadržao jer je Monako igrao loše. Početkom godine, umesto Anrija, staro lice na klupi, Leonardo Žardim. 

Žardim je sada drugi put dobio otkaz i ponovno je u džep stavio osam miliona eura otpremnine, što znači da je u periodu od nešto više od godinu i po dana, za dva otkaza dobio ukupno 16 miliona evra.

Možda nije napravio sjajan posao na terenu, ali u džepu jeste. 

Izvor: Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar