PSŽ još malo, pa povratak kući!

Anhel di Marija još godinu i po dana ima ugovor sa PSŽ-om, a onda sledi verovatno i povratak u domovinu!

Printscreen

Polako Anhel di Marija ulazi u godine kada počinje da razmišlja i o završetku karijere. Činjenica, neće još, ali ima na raspolaganju još dve tri godine vrhunskog fudbala, jer je sada ušao u 32. godinu života.

A onda, penzija ili nešto slabija liga.

Ovo verovatno znači i povratak kući za Anhela di Mariju. Argentinac trenutno ima važeći ugovor sa Pari sen Žermenom do juna 2021. godine i deluje kao da nema nameru da ga produži.

Upravo je novi ugovor bilo jedno od pitanja za Di Mariju na konferenciji za medije uoči utakmice sa Lilom.

„Za sada nije bilo nikakvih razgovora oko produžetka ugovora. Imam važeći na još godinu i po dana, tako da sam miran po tom pitanju. Kao što sam nekoliko puta rekao do sada, želja mi je da mi PSŽ bude poslednji klub u Evropi, a da se onda vratim u Argentinu da igram“, rekao je Anhel di Marija.

Di Marija je u domovini igrao za Rosario Central od 2005. do 2007. gdine, čiji je i veliki navijač. Uostalom ima na svom telu tetovažu tog kluba. Iz Rosarija je otišao put Evrope, tačnije u Benfiku. POtom u Real Madrid, pa Mančester junajted, a onda i u PSŽ.

Sve je više argentinskih igrača koji se u poznim godinama vraćaju u domovinu da igraju. Poslednjih godina su to učinili Karlos Tevez, Huan Sebastijan Veron, Havijer Maskerano, Lisandro Lopez, Dijego Milito…

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar