Mitrović menja klub? Možda, ali za 50.000.000

Mitrović je još na oporavku od povrede koju je zadobio početkom godine

Foto/fulhamfc.com

Ostaće Aleksandar Mitrović u Fulamu do kraja sezone. Sve vodi ka tome, iako su za njega i te kako zainteresovani Aston Vila i Totenhem.

Dobar razlog za to je i cena koju je Fulam odredio za Mitrovića. Kako pišu engleski mediji, Kolibari su od Aston Vile i Totenhema tražili 48.000.000 evra, što je cena koju ova dva kluba ne mogu ili ne žele da plate u zimskom prelaznom roku. Tako da bi se moglo reći da su i crno-beli iz Londona odrezali sumu čisto da bi odbili zainteresovane klubove.

Menadžer Fulama Skot Parker ne očekuje nikakve preokrete do kraja zimske pijace, iako i Vila i Pevci još traže novog napadača.
„Nisam zabrinut. Mitrović je vrlo posvećen klubu. Smatram da je na pravom mestu, najbolji je strelac lige i znam da u duši ima cilj da nam pomogne da se vratimo u Premijer ligu. Sve će biti u redu“, umirio je Parker navijače Fulama.

Mitrović je još na oporavku od povrede koju je zadobio početkom godine, ali bi trebalo tokom sledeće nedelje da se priključi saigračima na treninzima Fulama.

Izvor: Mozzartsport

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar