Lampard: “Leto nas je skupo koštalo”

Menadžer Čelsija Frenk Lampard ističe da zna šta je tačno potrebno klubu da bi napredovao, ali da o svemu odlučuje uprava

Foto: Printscreen/Youtube

Odlukom Suda za sportsku arbitražu Čelsiju je skinuta suspenzija registrovanja novih igrača, te tim sa Stamford Bridža ima pravo dovođenja novih igrača. Ipak, za sada Lampard nije doveo nijedno pojačanje.

“U ovom trenutku nema transfera o kojima može da se priča. Situacija je jasna, bili smo kažnjeni na leto, pravedno ili ne, ali nismo mogli da dovodimo nove igrače i ta kazna nas je omela jer smo ostali uskraćeni za neke poteze na tržištu. Ostali smo bez jednog od najboljih, najefikasnijih i najdominantnijih igrača u klupskoj istoriji, a nismo doveli adekvatnu zamenu”, rekao je Lampard.

“Moj posao je da pomognem svakom igraču da napreduje. Sada imamo mogućnost da pričamo o tome koga možemo da dovedemo. Izgubili smo mnogo letos, sada moramo da dovodimo igrače kako bismo ostali u trci za Top 4. Znam tačno šta nam je potrebno da bismo išli napred. Za mene je stvar jasna”.

Problem sa Čelsi predstavlja i povreda najboljeg strelca Tamija Abrahama, kome je stradao skočni zglob.

Plavci su trenutno četvrti u Premijer ligi sa 40 bodova.

Izvor: Sportklub.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar