Roma našla zamenu za Zaniola!

Stiže pojačanje!

Pixabay

Suso, Politano… Pominjali su se kao nova pojačanja Rome, ali umesto njih, na Olimpiko dolazi momak iz Barselone, Karles Perez.

Romin sportski sektor reagovao je brzo, kontaktirao Barseloninu upravu odmah pošto je obelodanjeno da je Karles Perez slobodan u izboru sredine i dogovor s igračem je postignut ekspresno!

Perez u Romu izvesno stiže na pozajmicu uz obavezu kupovine po jednostavnim uslovima – obeštećenje iznosi između 12.000.000 i 13.000.000 evra. Sada se samo čeka još amin čelnih ljudi Barselone, ali jasno je da ovde neće biti problema, javlja Đanluka di Marcio sa Skaj Sporta.

Perez je ove sezone kod Ernesta Valverdea dobio određeni prostor, a na 12 utakmica ima dva gola i tri asistencije. Međutim, po odlasku Valverdea i dolaskom Kikea Setjena Perez je potpuno skrajnut u drugi plan i obavešten je da može da ide.

Pominjalo se da bi Perez mogao u Dortmund, mediji u Andaluziji pominjali su da je glavni kandidat za potpis Sevilja, ali na kraju je Perez izabrao selidbu u Rim, gde će zameniti teško povređenog Nikola Zaniola koga na terenu neće biti do početka naredne sezone.

Dobra stvar za Romu je što Perez može da igra na oba napadačka boka, ali on će prevashodno igrati na svojoj prirodnoj poziciji, a to je desno krilo. Baš tamo gde je nastala rupa s Zaniolovom povredom.

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar