“Svet je izgubio jednog od najvećih sportista svih vremena”

Poruku poslao i Predrag Danilović.

Printscreen

Košarkaški svet je izgubio jednog od najvećih igrača svih vremena. U skladu sa tim, sportski svet se oprašta od Kobija Brajanta.

Od Brajanta se emotivnom porukom oprostio i predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović istakavši da je otišao uzor mnogih generacija i jedan od najvećh ikada.

“Pogibijom Kobi Brajanta košarka je večeras izgubila jednog od najvećih asova, a svet jednog od najvećih sportista svih vremena. Kobi je bio igrač koji je talenat svakodnevno nadgrađivao žestokim treningom i radom, protivnik koji na terenu nije štedeo sebe ni protivnike u želji da ekipi donese pobedu i trofeje”, napisao je Danilović.

On je bio među igračima koji su imali prilike da igraju protiv Kobija.

“Petostruki prvak NBA, MVP lige i finalnih serija, olimpijski pobednik bio je uzor mnogim generacijama, brojni današnji vrhunski igrači su se zbog njega zaljubili u košarku. Nas koji smo imali čast da ga poznajemo i igramo protiv njega motivisao je da svaki duel odigramo najbolje što možemo. Večna ti slava Kobi”, napisao je bivši košarkaš, sada predsednik KSS u oproštajnoj poruci.

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar