Nekadašnji funkcioner Liverpula o Klopu i ekipi: “Oni će postati dinastija”!

Ne manjka optimizma među navijačima Liverpula

Klop

Foto/Profimedia

Prošle godine je Liverpul došao do naslova prvaka Evrope, ove godine su nadomak titule šampiona Engleske, i to posle 30 godina.

Ipak, aktuelna pandemija koronavirusa je sprečila Klopovu ekipu da već sada osvoji prvi trofej Premijer lige.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

Podrška klubu sa zapada Engleske stiže pravo iz Amerike, od bivšeg izvršnog direktora kluba Ijan Era.

“Navijam za Liverpul duže od 50 godina i uvek sam ljudima govorio da mi nikad ne radimo stvari na lakši način. Setite se samo Istanbula, finala Liga kupa iz 2012, Barselone prošle godine…To je Liverpulov način, od određenog nivoa. Stvari će se ove sezone srediti i oni će osvojiti trofej ili neće, ali šta god da se desi, vratiće se. Ako ne bude ove godine, biće sledeće. Jirgen i ostali će reći “samo napred” ako bude trebalo da čekaju” rekao je Er za engleski “Miror”.

Ostalo je još devet kola do okončanja Premijer lige, a Redsima je neophodno samo dve pobede. I Er veruje da će titula biti u vitrinama na Enfildu.

“One ne nestaju preko noći. Ovaj tim Liverpula je vrlo mlad u poređenju sa mnogo drugih ekipa i u prelaznom roku neće morati mnogo da menja zbog starosti ili ugovora. Da li će im biti ispravno dozvoljeno da osvoje ligu ove godine – šta bude, biće. Ali, ne sumnjam da će se to desiti sledeće sezone ako ne ove”, rekao je Er.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar