ŠTA RADE? DA LI JE REALNO?! Srpski fudbaler iz Belorusije: Ovde se igra SAMO ZBOG PARA!

Danijel Stojković: Klubovi su potpisali raznorazne ugovore, a prodata su televizijska prava u trinaest država širom sveta

Foto/dinamo-minsk.by

Državni vrh Belorusije je procenio da može da se igra fudbal i ja im na tome verujem, rekao je srpski fudbaler Danijel Stojković, član beloruskog Nemana iz Grodnog, grada na samom zapadu te države, inače jedinoj u Evropi koja i dalje ne obustavlja tok nacionalnog fudbalskog prvenstva zbog krize izazvane pandemijom koronavirusa, koja je zahvatila čitav kontinent.

“Lično, verujem u odluku beloruske vlade i beloruskog saveza da može da se igra. Nadam se da ćemo se izboriti sa virusom kao i cela Evropa”, naveo je Stojković za Javni servis.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

On ipak ukazuje da su razlozi za takvu odluku i finansijske prirode, jer su klubovi potpisali raznorazne ugovore, a prodata su, kaže, televizijska prava u trinaest država širom sveta.

Printskrin: Youtube/FC Alashkert Yerevan

Kaže da su obaveze koje ima uobičajene te da su treninzi redovni.

“Svaki dan je isti, održavaju se sastanci pred trening, redovni treninzi, razne video-analize. U prostorijama smo grupisani svi zajedno, oko 25 do 30 ljudi, nema razmaka od metar i po ili dva kao što je propisano u Srbiji”, napominje.

Prema njegovim rečima, i u Belorusiji je propisano slično, ali se igrači toga, barem u njegovom klubu, ne pridržavaju.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

U Belorusiji je dosad zaraženo oko 2.500 ljudi, dok je umrlo 25.

Pored Belorusije, fudbal se i dalje igra u srednjoameričkoj državi Nikaragvi, na Tajvanu, u afričkom Burundiju i Tadžikistanu.

NEVIĐENI PRITISAK NA UEFA: Liga šampiona u avgustu, SAČUVAJ ME BOŽE FORMAT!

Izvor: Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar