Ispovest nekadašnjeg veziste Čelsija: Kada je ON otišao, Teri, Lampard i Drogba su PLAKALI KAO DA JE NEKO UMRO!

"Vest sam čuo na radiju"

Foto/Profimedia.rs

Žoze Murinjo je dolaskom u Čelsi 2004. napravio pravu, malu, revoluciju. Nakon osvajanja Kupa UEFA i Lige šampiona sa Portom u godinama koje su prethodile, narednik korak je bila saradnja sa Romanom Abramovičem.

Ipak, posle dve titule i Kupa, 2007. došlo je do krize i nesuglasica sa vlasnikom londonskog tima, nakon čega je Murinjo dobio otkaz.

Član te generacije Čelsija bio je i Stiv Sidvel, inače polaznik Arsenalove fudbalske akademije, koji je ispričao detalje koji do sada nisu bili poznati.

“Svi igrači su bili uz njega, nije izgubio svlačionicu, kako se pisalo. Na dan kad je odlazio, vozio sam suprugu na aerodrom i vest čuo na radiju. Bio sam šokiran. Pozvani smo na sastanak, bilo je jako čudno gledati kako se oprašta. Bio je potpuni muk u svlačionici, kao da je neko umro”, rekao je Sidvel.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

“Kad vidite jake ljude poput Didijea Drogbe, Franka Lamparda i Džona Terija kako plaču, jasno vam je da odlazi veliki čovek”.

Sidvel je dodao i to da je od malena veliki navijač Čelsija i da je Murinjo od njega tražio da obuče dres sa brojem devet, koji je ostao upražnjen odlaskom Mateje Kežmana.

Legenda Milana: NE MOGU BEZ NOVAKA, uramio sam njegovu majicu!

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar