ŠAMPIONKA VELIKOG SRCA! Bokserske rukavice zamenila hirurškim! (FOTO)

Poziv za koji se školovala sada je najpotrebniji čovečanstvu

Foto/instagram.com/kimklavel

Bolnice u svim zemljama sveta pretrpane su obolelima od koronavirusa, a lekari i medicinske sestre na izmaku snaga. Kanadska bokserska šampionka Kim Klavel je pravi primer za sve pošto je odlučila da se okrene svojoj profesiji, a to je medicinska sestra. Ovim potezom pokazala je da ima veliko srce.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

“Neki ne razumeju situaciju sa koronavirusom, i ne žele da ostanu u svojim sobama. To je veoma teško. Mi moramo da budemo i medicinske sestre i psiholozi u isto vreme”, rekla je Kim.

Kim je odlučila da bokserske rukavice zameni hirurškim. Kako sama kaže nije uplašena i ne plaši se što će se u narednom periodu baviti poslom za koji se školovala, a koji je sada najpotrebniji čovečanstvu.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

“Želim da pomognem ljuidma i ne razmišljam o sebi. Pratim pravila i štitim se, jer želim da zaštitim i ostale ljude. Imala sam izbor, mogla sam da ostanem kod kuće, da ne radim ništa i da čekam novac od vlade. Ne, imala sam dozvolu da pomognem i moram da pomognem, pa sam to učinila. Osećam da mogu da napravim razliku”, istakla je 29-godišnja bokserka iz Kanade.

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar