DEFINITIVNO! EVO DATUMA! Tada će se sastati klubovi ABA lige!

Prethodnih nedelja u javnosti su se iznosile različite ideje o okončanju takmičarske 2019/20

Foto/aba-liga.com/

Nakon više od mesec dana posle prekida takmičenja na Jadranu usled pandemije korona virusa, dogovoreno je da klubovi održe radni sastanak putem video-linka naredne srede (22. mart), saznaje Mondo.

To neće biti zvanična Skupština ABA lige, na kojoj je moguće doneti odluku o nastavku takmičenja, ali će na njemu klubovi prvi put biti u prilici da razmene mišljenja o tome šta im je dalje činiti.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

Očekivano je da se u razgovoru predstavnika 12 klubova ABA lige predstave ideje o načinu završetka sezone koje su do sada iznosili samo u medijima, ili između sebe, a nije isključeno da budu usvojeni i neki zaključci.

Podsetimo, ABA liga je prekinuta na kolo pre kraja završetka “regularnog” dela sezone, a prethodnih nedelja u javnosti su se iznosile različite ideje o okončanju takmičarske 2019/20.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

Prvobitno je Partizan predlagao da trenutni plasman bude i konačan, odnosno da njima bude dodeljena titula u slučaju da nije moguće odigravanje mečeva, dok je ideju iznela i Budućnost predloživši da se igra plej-of ili fajnal-for u julu.

Takođe, po njihovom planu niko ne bi ispao iz takmičenja, dok bi došlo do promocije dva tima iz ABA2 lige, pa bi se broj učesnika povećao na 14.

Košarkaš SRPSKOG POREKLA izlazi na NBA DRAFT! Visoko kotiran, on je momak za velika dela!

Izvor: Mondo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar