Ispovest fudbalera koji je preležao virus: Želeo sam sebi KOŽU DA ODEREM!

I dalje je u bolnici i na kiseoniku

Foto/Printscreen/Youtube

Nekadašnji mladi reprezentativac Švedske, koji trenutno igra u tamošnjem trećeligašu Odevoldu, Kamal Mustafa, oporavlja se od koronavirusa, ali prvi dani pošto je zaražen nisu bili ni malo laki za njega.

Kamal (28) je i dalje na bolničkom lečenju. Prvi simptomi javili su se pre nekoliko nedelja, kada je počelo da ga boli grlo, uz gubitak ukusa i visoku temepraturu. Hitnu pomoć je pozvao 3. aprila, kada je temperatura dostigla 41°C.

“Sećam se da su bez prestanka pričali sa mnom preko telefona dok nije stigla pomoć. Ne znam o čemu smo pričali. Sledeće čega se sećam su ljudi u zaštitnim odelima kako stoje iznad mene i da su mi dali masku”, rekao je švedski fudbaler.

Prve dane u bolnici opisao je kao pakao.

“Hteo sam da skinem kožu sa sebe, toliko sam goreo. Nikad u životu nisam primio toliko injekcija, svakih sat vremena su me pregledali. Obično se ne bojim ničega, ali ulazak u bolnicu i pogled na sve te bolesne ljude, lekare, medicinske sestre, anesteziologe… To je najstrašnija stvar koju sam u životu doživeo”, dodao je Mustafa i požalio se da ga muči nesanica.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

SKANDAL U MADRIDU: Luka na ulici tokom policijskog časa, uhvatili ga organi reda!

“Nisam spavao tri dana. Dobijao sam tablete za spavanje, ali nisu delovale. Čim bih zatvorio oči, prestao bih da dišem. Nisam znao mogu li da dišem na usta ili na nos. Onda kašalj koji vas stalno budi”.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar