OBRADOVIĆ: Finalni turnir Evropkupa u Beogradu? NEREGULARNO!

Trener Monaka ne veruje da će takmičenje biti nastavljeno

Foto/printscreen yt

Saša Obradović, trener Monaka kaže da predlozi Virtusa i Partizana da organizuju završni turnir Evrokupa nisu rešenje i da to ne bi bilo regularno.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

– To je isto neregularno. Ako mene pitate, kad već nagađamo i idemo u neregularnost, onda bi čist neutralan teren možda bio najviše fer. U redu, što bi bilo fer da Partizan igra na neutralnom terenu, ali zašto je fer da mi svoje četvrtfinale isto igramo na neutralnom terenu? Mi smo se za to izborili, a možda iz tog četvrtfinala…Svaki model i spekulacija da bi se favorizovalo zbog najboljeg rezultata, svakako je neko oštećen. Po meni jedino ispravno, ako se već pravi neregularni model, da bude na neutralnom terenu, rekao je Obradović za Mondo.

POTVRDA AMBICIJE! Posle ovakvog predloga, Partizan ima veće šanse da OSVOJI EVROKUP?!

– Bilo koji model da se usvoji, neće biti fer. Jedino je fer ako se odigra po prvobitnom sistemu takmičenja, sve drugo je manje regularno, a i to je pitanje da li će da se odvija. Mislim da Evrokup može najbrže da se završi, jer može u jednom turniru da se dobije pobednik.

Ne veruje da će takmičenje biti nastavljeno.

– Što se tiče, Evrolige i Evrokupa, mislim da je mali procenat da može da se desi nastavak. Glavom sam ja i dalje tu, razmišljam i radim kao da će se desiti sutra, ali očekuješ najgore. Stalno sam na vezi sa stručnim štabom, imamo sastanke, vodimo računa, pričamo, iako mi kao klub nemamo određen budžet, mada sigurno da moraju da očekuju manje. Tako očekujemo, tako se spremamo, zaključio je Obradović.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar