SVI KAO JEDAN! Gest za pamćenje Kolarova i njegove ekipe! (FOTO)

Roma je poslednji meč odigrala još 1. marta

Foto/asroma.com

O njihovom gestu danas pišu svi svetski mediji. Fudbaleri Rome pokazali su veliko poštovanje prema klubu, i svoju veličinu, ali i jedinstvo potezom da se odreknu četiri naredne plate.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

Izvršni direktor kluba Guido Fienga, pozdravio je tu odluku, kao i još jedan potez koji ga je zadivio. Deo novca kojeg se odriču fudbaleri i trener Fonseka biće uplaćen na račune zaposlenih u klubu kako bi oni i ovog meseca dobili pun iznos plate.

SLAŽU SE KOCKICE! Milijarder želi da sklopi ekipu koja će napasti titulu!

“Uvek pričamo o zajedništvu u Romi. Odlukom da se odreknu plata do kraja sezone (kada se nastavi), igrači, trener i stručni štab, dokazali su da smo u ovome svi kao jedan. Edin Džeko, svi igrači i Paulo (Fonseka) pokazali su da razumeju situaciju u klubu i svima im se zahvaljujemo na neverovatnom gestu prema zaposlenima”.

Igrači su se upravi obratili u zajednički potpisanom pismu.

“Mi igrači smo spremni da zaigramo čim se za to stvore uslovi, daćemo maksimum u borbi za naše ciljeve, ali isto tako nam je jasno da ništa neće biti dovoljno da se ublaže ekonomske posledice trenutne situacije. Sa nadom da radimo nešto što će olakšati našem klubu poslovanje nakon što se nastavi fudbalski život, nudimo ovu ponudu” , stoji u pismu igrača, trenera i stručnog štaba “Vučice” upućenog upravi.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

Roma je poslednji meč odigrala još 1. marta, nekoliko dana pre nego što je sezona prekinuta.

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar