KRAJ PROKLETSTVA! Hrvati planiraju da napadnu olimpijsku medalju!

Ovo će možda biti najbolja šansa za ovu generaciju

Foto/Profimedia.rs

Svi dobro pamte Evropsko prvenstvo u Atini 1995. godini kada je reprezentacija SR Jugoslavije u doba najveće krize došla do titule evropskog prvaka.

Tada je u finalu pala Litvanija, a trećeplasirana je bila reprezentacija Hrvatske, koja ja je napustila dodelu medalja pre intoniranja himne koju su i oni donedavno pevali, “Hej, Sloveni”.

Od toga dana je počelo ono što zovemo “Hrvatsko prokletstvo”, naime Hrvati se od toga dana više nikada nisu stigli do medalje, ni na Evropskim i Svetskim prvenstvima ili Olimpijskim igrama.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

Letnje Olimpijske igre 2021. godine u Tokiju će biti pravi test ove generacije hrvatskih košarkaša koje predvodi Bojan Bogdanović, a pored njega tu su i Dario Šarić, Mario Hezonja, Ivica Zubac…

Upravo Zubac veruje da je naredna godina ključna za njegovu reprezentaciju.

“Iskreno mislim da ćemo svi da se okupimo. Koliko je meni poznato, svi igrači žele da igraju za reprezentaciju. Ako se svi okupimo, mislim da odlazak u Tokio ne bi trebalo da bude upitan, a verujem da konačno možemo i do medalje. Tokom cele karijere uvek mi je bio cilj igrati za reprezentaciju i pomoći joj da osvojimo što više medalja i to se nije promenilo”, izjavio je Zubac.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar