RADOST U TEŠKIM VREMENIMA! Borjan sa sinom delio pakete pomoći legendama i članovima kluba! (VIDEO+FOTO)

Već 10 dana crveno-beli autobus obilazi najstarije zvezdaše i donosi radost

Foto/FK Crvena zvezda

Velika akcija Crvene zvezde koja svakoga dana deli pakete pomoći članovima i legendama kluba starijim od 65 godina nastavljena je i danas, kada su na vrata najstarijih zvezdaša pakete, ali i osmehe donosili kapiten Crvene zvezde Milan Borjan zajedno sa sinom Filipom.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

Evropski i svetski prvak pokazuje svoju veličinu. Već 10 dana crveno-beli autobus obilazi najstarije zvezdaše i donosi im osmehe upravo ispred njihovih domova. Danas je brojne zvezdaše u Zemunu svojim dolaskom obradovala Zvezdina hobotnica i predvodnik čete Dejana Stankovića, Milan Borjan. Takođe obišli su i Jakovo, Bečmen, Staru Pazovu, Belegiš, kao i Batajnicu, a svuda su ih dočekala vedra i nasmejana lica vezdaša.

HITNO: INTENZIVNA NEGA! NA IVICI JE SMRTI! Saigrač bivših fudbalera Zvezde zaražen koronom!

Ono po čemu se ovaj dan razlikuje od drugih, jeste upravo to što je čuvar mreže Crvena zvezde sa sobom poveo i svog mališana Filipa, koji je sa maskom na licu zajedno sa tatom delio pakete i osmehe zvezdašima. Mnogo lokacija su zajedno u Zvezdinom autobusu obišli, popričali su sa ljudima koji su oduševljeno razgovarali sa Borjanom, a neki od njih su pokazali i njihovu impozantnu kolekciju dresova voljenog kluba.

Foto/FK Crvena zvezda

“Veoma lep gest svih nas iz Crvene zvezde. Mislim da su svi ljudi bili presrećni kada su nas videli, što su i pokazali kada su nas dočekali ispred njihovih vrata. Pokazali smo još jednom da Crvena zvezda misli o svojoj porodici. Meni je mnogo drago što sam upravo deo toga. Zvezdašima bih poručio da se strpe još malo, nadam se da ćemo ubrzo istrčati na teren Marakane i da ponovo čujemo taj huk sa tribina. Nadam se da će ih biti što više, uskoro se pokreću svi motori i Zvezda kreće opet da melje”, naglasio je Borjan.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

Zvezdin autobus će i od ponedeljka ponovo obilaziti naše najstarije članove, a pekete će deliti neki drugi fudbaleri.

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar