NADA UMIRE POSLEDNJA! Najavljuju se TUŽBE! Prvenstvo Holandije bi moglo da se nastavi?

Među ''oštećenim'' klubovima se nelazi i Utreht koji ima utakmicu mane i tri boda manje od Viljema II. Tu je i Kambur...

Holandija

Pixabay

Prošlog petka je Fudbalski savez Holandije suspendovao sve lige, a krajnji ishod je bio da Eredivizija neće dobiti šampiona, niti će biti ulaska iz nižeg u viši rang ili ispadanja u rang ispod.

Problem je naravno nastao zbog pandemije korona virusa koji je već napravio i veliki finansijski gubitak holandskim klubovima, a moglo bi da dođe i do tužbi ”oštećenih” klubova.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

Međutim klubovima je Kambur, ubedljivo prvi u drugoj ligi sa 11 bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca. Iz kluba su već poručili da su angažovali advokate koji će tražiti način za legalnu borbu i promociju u viši rang.

Među ”oštećenim” klubovima se nelazi i Utreht koji ima utakmicu mane i tri boda manje od Viljema II koji će se boriti za plasaman u Ligu Evrope kroz kvalifikacije. Na sve je rekagovao i političar Mark Bumans.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

– Mislim da se cela situacija može preokrenuti. Moj zaključak jeste da ukoliko polovina klubova plus jedan žele da ponište donetu odluku onda postoji mogućnost za nastavak takmičenja.

VRAĆAJU ŠTRAFTE! Ronaldu stoji savršeno, a OVAJ DETALJ mu daje dodatni šmek! (FOTO)

 

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar