OVO JE PRAVA ISTINA: Doktorka Marijana očitala lekciju “BEZOBRAZNOM LAŽOVU” Dijegu Kosti!

Imam snimke koji pokazuju stanje kada je došao i kada je otišao - poručila je Marijana Kovačević

Foto/printscreen yt

Kad je teško tu je doktorka Marijana Kovačević. Mnogi poznati sportisti su dolazili u Beograd kako bi rešili probleme sa povredama. Među njima je bio i golgeter madridskog Atletika koji je u srpskoj prestonici bio uoči finala Lige šampiona 2014. godine.

U intervjuu za “ESPN” je ispričao detalje tretmana poput “korišćenja elektrošokova, konjske placente, doktorke koja je pušila cigarete”. Ujedno je priznao i da posle toga nije osećao nikakav bol, sve do samog meča kada je morao da rano da bude zamenjen.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

Međutim, nije baš sve što je ispričao istina. Tačku na spekulacije je stavila doktorka Marijana Kovačević:

“Neću da se natežem sa nekim ko nalazi razloge za svoju karijeru koja nije onakva kakvu je on želeo. Neka pišu šta hoće, ali kako ja da budem kriva čoveku koji od 2014. godine ne igra dobro. Kosta kod mene nije bio zbog povrede. Došao je da bi regenerisao ložu u kojoj je bio ožiljak. Imam snimke koji pokazuju stanje kada je došao i kada je otišao. Pri tome, nisam ih radila ja, već doktor specijalista, radiolog. Poslat je da bi bio spreman da igra na Svetskom prvenstvu i odigrao je ceo Mundijal, a posle regeneracije lože, nikada više tu istu nije povredio”, rekla je Marijana za “Novosti” i dodala da nije istina da radi sa konjskom placentom.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

Ovo nije prvi put da neki od sportista pokušava krivicu da svali na nju, ali je svaka povreda evidentirana snimcima, kao i otpust posle terapije.

ODBIO ĐOKOVIĆA: Zašto bih ti dao novac?

Izvor: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar