Vučević učio od BODIROGE: Ugledao sam se na OCA, mnogo mi je pomogao u karijeri!

Orlando je otvorio trening centar, a među prvim igračima koji su se pojavili na dobrovoljnom treningu bio je naš Nikola Vučević

Foto:/printscreen youtube

Franšiza sa Floride je na društvenim mrežama objavila snimak treninga crnogorskog centra sa pomoćnim trenerom Lajonelom Čalmersom koji je imao zaštitne maske i rukavice.

“Dobar je osećaj vratiti se i uraditi neke vežbe. Ali i dalje želim da svi budete bezbedni, pametni, da slušate stručnjake. Još je opasno za sve nas. Ali, budite bezbedni, slušajte stručnjake i vidimo se uskoro”, rekao je Vučević u video-poruci.

A, onda je bio gost NBA i na Tviteru je odgovarao na pitanja navijača. Naravno, jedno od njih bilo je od koga je učio kao dečak.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

“Moj otac je igrao košarku, ugledao sam se na njega. Puno sam ga gledao, vežbao i gledao kako da učim od njega. Puno mi je pomogao u mojoj igri i svemu”, počeo je Vučević.

“Kada sam imao šest ili sedam godina Džordan je osvajao titule, tada ga je mnogo ljudi gledalo. Kasnije sam gledao Dirka Novickog, imao sam i priliku da igram protiv njega i sa njim u poslednjoj Ol-star utakmici, ali to je neverovatno iskustvo za mene. Bilo je mnogo igrača iz Evrope kao što je Dejan Bodiroga, igrao je sjajno u najboljim klubovima Evrope. Uvek možeš da učiš od drugih igrača, čak i danas to radim. Samo gledanje i studiranje nekog može puno da nas nauči. Mnogi veliki igrači to rade.”

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

Nezaobilazna tema bio je Majkl Džordan i aktuelni dokumentarac o njemu i Čikagu “Poslednji ples”.

“Njegova želja za pobedom me impresionira. Da bude kompetativniji nego što jeste. Bio je kao niko u NBA ligi, možda i u drugim sportovima. To je razlog zašto je bio toliko veliki, uvek je gurao sebe, isto kao i saigrače. Zato je bio toliko uspešan sa toliko trofeja. Gledajući “Posljednji ples” možete da vidite iza scene koliko je voleo da pobeđuje. Nije imao granice”, zaključio je Vučević za Dnevne novine.

UZNEMIRIO JAVNOST: Vimbldon je bio namešten da Federer osvoji! Novak je anomalija!

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar