Ostaje mali žal! Beograd podnosi NOVU kandidaturu za F4 Evrolige!

Evroliga je u ponedeljak donela odluku da se završnica ovog takmičenja ove sezone ne odigra

Foto/starkarena.co.rs

Bez obzira na to što je Evroliga donela odluku da se završnica ovog takmičenja ne odigra, Grad Beograd ponosan je što je, u konkurenciji mnogih evropskih prestonica, bio favorit za organizaciju završnice takmičenja, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić povodom odluke Evrolige da se završnica ovog takmičenja ne odigra.

“Nakon što je doneta odluka da se završno takmičenje ne odigra, mogu slobodno da kažem da bi se u slučaju da je odlučeno suprotno, gotovo sigurno to dogodilo u Beogradu. Ponuda Beograda je bila najbolja, najkonkretnija i još jedan dokaz da u svakom trenutku možemo da organizujemo najveće sportske događaje.

Vesić se zahvalio čelnim ljudima Srbije, jer su svojim garancijama stali iza kandidature Beograda i učinili je najboljom.

“Žao nam je što se ovakav sportski događaj neće odigrati ne samo u našem gradu već u Evropi. Beograd će već u septembru podneti zvaničnu kandidaturu za organizaciju Finalnog turnira Evrolige u nekoj od narednih sezona. Siguran sam da ćemo narednih godina ponovo ugostiti najbolje košarkaše Evrope”, poručio je Vesić.

 

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar