Bilo je sumnjičavih, nepoverljivih, nezadovoljnih… Ali, Nikolić je USPEO – uveo Ruse u Ligu šampiona!

Srpski trener ostvario je veliki uspeh sa svojom novom ekipom

Foto/Fclm.ru

Marko Nikolić stigao je na čelo tima iz Moskve pre sedam utakmica, na kojima je zabeležio dobre rezultate i ostao neporažen: ostvario je tri remija i četiri pobede.

Međutim, nije sve bilo idilično po bivšeg trenera Partizana od dolaska u Rusiju. Verovatno je jedan od razloga što su navijači bili nezadovoljni novim izborom uprave “mašinovođa”, to što posle smene legende kluba Jurija Sjomina, nije dovedeno neko atraktivno ime na klupu.

Foto/Fclm.ru

Dobio je Nikolić “vruć krompir” u ruke, jer je angažovan u završnici sezone da vodi ekipu koju nije on selektirao i sa kojom nije prošao pripreme, a s druge strane, pred njega je stavljen veliki izazov i zadatak – Liga šampiona.

Trpeo je Srbin razne pritiske, pisali smo često o tome, ali na kraju, uspeo je da pokaže ono što je najvažnije – delima na terenu, vođenjem ekipe i ostvarenim rezultatima dokazao je da je adekvatno rešenje za Lokomotivu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Третий сезон подряд сыграем в групповом этапе Лиги чемпионов ✨ ⠀ #СамыйЛучшийКоллектив

Објава коју дели Футбольный клуб «Локомотив» (@fclokomotiv) дана

Ruski klub kolo pre kraja obezbedio je direktno učešće u Ligi šampiona za sledeću sezonu, budući da je prvi pratilac Krasnodar izgubio od Dinama iz Moskve i tako ostao na trećem mestu, koje donosi “samo” kvalifikacije za elitno evropsko takmičenje.

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar