“To što si poznat ti ne daje za pravo da LAŽEŠ!” Ronaldo u ratu sa ministrom, ovo su teške reči

Italijanski ministar sporta Vićenco Spadafora kaže da je Portugalac prekršio protokole, te da nije imao dozvolu da dođe u Italiju

Kristijano Ronaldo

Printscreen

Kristijano Ronaldo, posle objave da je pozitivan na koronavirus, ne prestaje da skreće pažnju javnosti, naročito italijanske.

On je odmah nakon testova i saznanja da je zaražen otputovao u Torino.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs 

Tamošnji ministar sporta Vićenco Spadafora kaže da je Portugalac prekršio protokole, te da nije imao dozvolu da dođe u Italiju.

Ipak, Ronaldo je rešio da ga demantuje preko Instagram lajva.

Foto: Tanjug/Janerik Henriksson / TT via AP

“Do kuće sam išao kolima Hitne pomoći i nisam imao kontakt ni s kim. Sve sam radio po propisima i uz dopuštenja. Jedan čovek iz Italije, kojem neću spomenuti ime, tvrdi da se nisam držao protokola, ali mogu vam reći da je to laž. Sve sam poštovao i potpuno sam miran”, rekao je Ronaldo.

Spadafora ponovo nije ostao dužan slavnom fudbaleru.

“Činjenica da su poznati i da su fantastični sportisti ne daje za pravo fudbalerima da budu bahati, da ne poštuju institucije jedne zemlje i da lažu. Takođe, što je neto poznatiji i slavniji trebalo bi da se ponaša odgovornije i tako služiti kao primer drugima. Ponavljam ono što sam rekao juče vezano za neke Juventusove igrače i više neću reći ništa na tu temu. Svima želim brzi oporavak”, rekao je Spadafora.

Portugalac SABLAZNIO svet: Evo kako ZARAŽENI Kristijano Ronaldo provodi vreme u izolaciji (FOTO)

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar