Srbin u Lejkersima?

Srbinova nova adresa možda budu Lebron i El Ej...

Lebron Džejms
AP Photo/Michael Owen Baker

Los Anđeles Lejkersi razmatraju mogućnost dovođenja Bogdana Bogdanovića. Tim iz Los Anđelesa bi mogao da uputi poziv Divcu, a naš košarkaš je prva i glavna tema. 

Bogdanović je naredne godine ograničeno slobodan košarkaš i pred početak ove odbio je da potpiše četvorogodišnji ugovor u vrednosti od 52 miliona dolara.

Srpski košarkaš želi unosniji ugovor narednog leta, što će verovatno i dobiti, ali i dalje se postavlja pitanje gde će završiti sezonu.

Ukoliko Bogdanović ostane u Kingsima do kraja sezone, a na leto napusti franšizu, to znači da će ekipe iz Kalifornije nizašta izgubiti usluge nekadašnjeg igrača Partizana.

Da ne bi došli do tog rizika, postoji mogućnost da Sakramento trejduje Bogdana do kraja trejd roka, odnosno petog februara, a tim koji je ozbiljno zainteresovan su Lejkersi.

Prema pisanju “LA Sports Hub, Lejkersi su spremni da ponude Kajla Kuzmu, Kvina Kuka, Troja Danijelsa za Bogdanovića i budućeg pika druge runde.

Kuzma ove godine ne igra na visokom nivou, ali je u prethodne dve godine nagovestio da bi jednog dana mogao da bude Ol-star. Kuk ima iskustva iz Voriorsa sa kojima je osvojio titulu 2018. godine, dok je Troj Danijels korektan bek i dobar šuter za tri poena. 

Rok do kada NBA ekipe mogu da naprave trejd je 6. februar i do tada ćemo videti brojne promene.

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar