Kovaču istekao ugovor, hoće li ostati na klupi Srbije?

Sve je na njemu

Boba Kovač
CEV

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić je istakao da želi Bobu Kovača i u nastavku na kormilu reprezentacije Srbije. Njemu je nakon ovog turnira istekao ugovor.

“I pre odlaska na kvalifikacioni turnir rekao sam Bobi da ne brine. Normalno je da nastavi započeti posao. Dakle Kovač ostaje, ako hoće”, rekao je Zoran Gajić za “Novosti”.

Potom se Gajić osvrnuo na nedavno završeni turnir kvalifikacija za Olimpijske igre.

“U Evropi ima devet selekcija, među kojima odlučuju nijanse. Možeš da budeš pravi, ali ako ostaneš bez jednog ili dvojice glavnih igrača, padaš na deveto mesto. Toliko su selekcije ujednačene i tek sam u Berlinu postao svestan koliko je veliko zlato osvojeno u Parizu. Našu igru ne mogu nikako da komentarišem. Uroš Kovačević je došao povređen, stegao je zube, igrao, ali nije mogao da smečuje kako zna, samo je kuvao ili prebacivao loptu. Ivović se ukočio, nije mogao da pomogne, rovit je i Atanasijević, koji je odmah otišao u Peruđu zbog terapija. Jednostavno, takvi su došli iz klubova, Kovač ih nije povredio, a bilo je malo vremena da se oporave”, zaključio je Gajić.

Izvor: Objektiv, Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar