Savo Milošević odradio prozivku – pet omladinaca u timu, prva stanica Turska!

"Parni valjak" kreće...

Fudbaleri Partizana
Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana počeli su u nedelju pripreme za proleći deo sezone. Treneru Savi Miloševiću na prozivci u Sportskom centru Teleoptik javio se 31 fudbaler, koji će odraditi prvi deo priprema u Turskoj.

Ekipi su se priključila petorica novajlija iz mlađih selekcija Jović, Arambašić, Čolić, Vukanić i Knežević, dok iz prvog dela sezone nema Pešukića, Milosavljevića i Gigića.

Crno-beli u ponedeljak putuju na dvonedeljne pripreme u Turskoj, gde će odigrati dve pripremne utakmice (22. januara prvi, 26. protiv Ružomberoka).

Partizan će 1-9. februara učestovati na turniru u Kataru gde će učestvovati ruski premijerligaši Lokomotiva, Spartak i Moskva.

Milošević u Tursku vodi sledeće igrače: Vladimir Stojković, Aleksandar Popović, Đorđe Vukanić, Nemanja Stevanović, Nemanja Miletić, Aleksandar Lutovac, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Igor Vujačić, Dominik Dinga, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Bibras Natho, Milan Smiljanić, Lazar Marković, Zoran Tošić, Ivan Lakčević, Takuma Asano, Filip Stevanović, Đorđe Ivanović, Lazar Pavlović, Sejduba Suma, Umar Sadik, Savo Arambašić, Nemanja Jović, Uroš Knežević, Miljan Momčilović, Nemanja Jović, Slobodan Stanojlović i Nikola Čolić.

Prolećni deo sezone u Superligi počinje 15. februara. Partizan zaostaje 11 bodova za liderom Crvenom zvezdom.

 

Izvor: B93

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar