Mijailović: “Vujošević je deo Partizana, može uvek da popije kafu kod nas”

Parahuski je bio loš Partizanov izbor! Razmišljamo o centru!

Ostoja Mijailović
Printscreen/Youtube PartizanBC

Prvi čovek Partizana, Ostoja Mijailović je u intervjuu za “Partizan TV” govorio mnogim stvarima. Dotakao se pitanje centra, a najzanimljivije je bilo ono o potencijalnom povratku Duška Vujoševića u Partizan.

“Pričali smo nekoliko puta o Parahovskom. To nije bio dobar izbor za Partizan iz nekoliko razloga, ne bih sada da ulazim njih. Mi smo raskinuli taj ugovor, na obostrano zadovoljstvo. Partizan je platio jedan deo ugovora, a jedan deo neće”, rekao je Mijailović i dodao:

“Što se tiče Pejnersa, o tome će takođe odluku doneti struka, neću se mešati u taj deo. Na klubu i menadžementu je da obezbede dobre finansije, da plaćaju plate na vreme, što se sada i dešava”.

Mijailović ne skriva da crno-beli žele još jednog centra.

“Partizan u ovom trenutku razmišlja o dovođenju centra, stiglo je nekoliko predloga od strane struke, odabraćemo kvalitetnu u skladu sa našim mogućnostima”.

Predsednik KK Partizan pričao je i potencijalnom povratku Vujoševića u klub.

“Sa Duškom Vujoševićem sam u stalnoj komunikaciji. Mi smo otišli u Kluž na poziv Vujoševića. On je čovek koji uvek može da dođe u klub i popije kafu, on je deo Partizana”, rekao je Mijailović i zaključio:

“Duško Vujošević ima neko drugo radno mesto, ima svoje lične probleme koje on mora da rešava. Sada na poziciji trenera, sportskog direktora i na osnovnim funkcijama sede neki drugi ljudi i rade svoj posao. Da li ćemo sarađivati u budućnosti ili nećemo, to zavisi i od njega i od nas. Svakome su vrata otvorena u Partizanu i Partizan nije samo moj. To je klub svih navijača”.

Opširnije intervju Ostoje Mijailovića pogledajte OVDE.

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar