“Novi Kevin Durent” je nedodirljiv! Kevin Lav na izlaznim vratima?

Majl Porter Junior
Denver Nuggets

Bliži nam se period u NBA ligi kada će mnogi igrači moći da potraže nove sredine. Momak o kome se dosta priča, i o kome se dosta govorilo, Majkl Porter junior, je nedodirljiv u Denveru, i neće napustiti tu ekipu, prenosi ESPN. Iako se nije baš najbolje snašao u Koloradu na početku svoje prve NBA sezone, Majk Meloun mu veruje, i želi da izvuče iz njega ono što j epokazao na koledžu, čime je zavredeo nadimak “novi Kevin Durent”.

Taj nadimak je dobio jer ima sjajne fizičke predispozicije, i ogroman talenat. Međutim, povreda, kasnije i operacija leđa ga je sputala u tome da započne karijeru u NBA ligi kako su se mnogi nadali. 

Prema informacijama koje imaju Adrijan Vojnarovski i Zek Lo, Porter neće napustiti ekipu iz Kolorada ove sezone. Nagetsi bi mogli da budu na tržištu u potrazi za Ol-star košarkašem i pretpostavlja se da bi suprotna strana tražila talentovanog Portera.

According to @wojespn, the market for Kevin Love is likely a “Protected 1st-Round Pick, maybe an expiring contract, and perhaps a throw-in player.

Woj also confirms Love is ready to go.

— Hoop Central (@TheHoopCentral) December 16, 2019

“>Međutim, Nagetsi ne žele da ga uključe u bilo koje trejd razgovore.

Od 15. decembra krenulo je intezivno da se spekuliše o mogućim trejdovima, pa tako nove domove možda potraže Džulijus Rendl (Niksi), Džru Holidej (Pelikansi), Kevin Lav (Kavalirsi), Majls Tarner (Indijana), Džef Tig, Robert Kovington (Minesota)…

Pelikansi su jasno stavili do znanja ekipama da su Zajon Vilijams i Brendon Ingram van bilo kakvih opcija za trejd, baš kao i Džej Džej Redik. Međutim, za Holideja će slušati ponude.

Kevin Lav će vrlo verovatno napustiti Klivlend, samo je pitanje koliko mogu da dobiju za njega. Iskusni krilni centar ima ogroman ugovor (90 miliona u naredne tri godine) i zbog toga će biti komplikovano trejdovati ga.

Džulijus Rendl bi mogao da napusti Nikse i ne samo on. Mnogi košarkaši Njujorka biće dostupni u trejd razogovorima.

Kako prenose Voj i Lo, Minesota želi da nadogradi poziciju plejmejkera i svi vide Dianđela Rasela kao idealno rešenje. Međutim, Voriorsi, barem za sada, ne žele da slušaju ponude za Dlo-a.

Narednih dana bismo mogli da očekujemo nekoliko trejdova, a sada da li će biti “blokbastera” – to se nikad ne zna.

Rok za trejdove je 6. februar. Posle toga ekipe neće biti u mogućnosti da razmenjuju košarkaše sve dok se ne završi plej-of.

 

Izvor: Nedefinisan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar