Milan potvrdio, Begović novi golman Rosonera!

Milan dobio novog golmana

Asmir Begović
Printscreen

Prvi radni dan ove sedmice bio je prilično aktivan u Casa Milan! Nakon predstavljanja Simona Kjera kao novog štopera, Rosoneri su zvanično potvrdili odlazak Pepea Reine u Aston Vilu i dolazak Asmira Begovića.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine obavio je potrebne medicinske preglede i potpisao ugovor s Rosonerima, gde će biti zamena Đanluiđiju Donarumi posle kratkoročnog boravka u Karabagu. S druge strane Reina je s tribina juče ispratio kako njegovi novi saigrači dobijaju lekciju od Mančester Sitija (1:6), a danas je s Vilom takođe završio potrebne preglede i potpisao ugovor na šest meseci.

”Uspeli smo da obezbedimo potpis golmana kakav je Pepe, koji ima prebogato iskustvo u Premijer ligi. Letos smo tražili iskusnog golmana i doveli Toma Hitona. Nažalost, povreda ga je od terena odvojila do kraja sezone, zato Pepe ispunjava naš kriterijum iskustva koji nam je jako bitan. Takođe, on je rođeni lider na terenu”, rekao je Vilin trener Din Smit.

Ali, to nije sve što se tiče Milana. Posle obavljenih razgovora sa Susom o mogućem transferu u Romu, pojavile su se spekulacije o pokretanju ofanzive na potpis Serža Orijea iz Totenhema! Rosoneri sada praktično obnavljaju interesovanje koje je postojalo i letos, ali tada nije bilo dogovora dve strane oko visine obeštećenja. Milan će sada ponuditi Totenhemu 17.000.000 evra za temperamentnog beka iz Obale Slonovače.

Milan ove sezone ima velikih problema na desnom odbrambenom boku. Andrea Konti i Davide Kalabrija su dosta varirali u formi, pogotovo Kalabrija koji se našao na liniji otvorene vatre nezadovoljnih navijača posle one blamaže od Atalante.

Ako interesovanje Milana zaista bude ozbiljno, Totenhemu bi Orije mogao da posluži kao karta za dovođenje Kšištofa Pjonteka, za koga su Rosoneri već odbili ponudu iz Londona od 33.000.000 evra.

Izvor: Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar