Igra mačke i miša – Simović: “Danas me pozovu iz Partizana, pa mi se četiri dana ne javljaju…”

Hoćeš, neće, ne moraš?

Slobodan Simović
Printscreen

Srpski fudbaler Slobodan Simović je za beloruski portal Tribuna govorio o svojoj želji da obuče dres Partizana. On je navodno jedan od kandidata da pojača defanzivnu liniju beogradskog kluba u aktuelnom prelaznom roku.

Simović je istakao da je u kontaktu sa Savom Miloševićem bio još krajem avgusta i da je trebalo da već tada stigne u Beograd.

“Milošević nije znao da imam ugovor za još četiri meseca, pa sam mu rekao da mora da se obrati klubu. Tada je Partizan trebalo da proda Strahinju Pavlovića i da me kupi, ali je on nije prešao u Lacio, a ja sam ostao ovde”, istakao je Simović.

Istakao je i da je klub iz Borisova najpre hteo da ga zadrži, ali je potom stav promenjen i zatraženo je više novca od Partizana za transfer.

“Sve se promenilo poslednjeg dana prelaznog roka, ljudi iz Partizana su dogovorili uslove sa upravom mog kluba, ali više nije bilo vremena da se završi posao”, dodao je Simović.

On je proteklu polusezonu proveo van tima, a od starta 2020. godine je slobodan igrač.

“Situacija nije ista kao letos sa Partizanom… Danas pozovu, pa se četiri dana ne javljaju. Mislim da je to neozbiljno. Možda su zbunjeni jer nisam igrao u poslednje vreme… Postoji mogućnost da odem u Mađarsku…”, naveo je Simović.

Izvor: B92

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar