Prvi problemi za vaterpoliste u Mađarskoj!

Odmah po stizanju u Mađarsku, "delfine" je sačekalo neprijatno iznenađenje

Savić vaterpolisti
Tanjug/Jaroslav Pap

Srpski vaterpolisti su u nedelju odradili prvi trening u Budimpešti.

Međutim, po dolasku u glavni grad Mađarske izgubili su dosta vremena zbog nesporazuma koji je nastao u rezervaciji smeštaja.

Naime, VSS je tražio da baza bude stara, hotel Termal na Margit Sigetu. Selektor Dejan Savić je u prethodnom periodu dva puta gledao sobe hotela u kojem je bio 2014. i 2017.

Po dolasku srpsku reprezentaciju je sačekalo obaveštenje da nisu u željenom hotelu već u hotelu Grand koji je udaljen dva-tri minuta od Termala.

Pokušano je da se nađe rešenje za Termal ali je na kraju srpska selekcija u drugom hotel. To može da bude i dobro jer je Termal prepun vaterpolo ekipa, dok su u Grandu pored Srbije još samo Španci.

Jedini je na kraju problem što je izgubljeno vreme za odmor. Trening je odrađen u bazenu pod balonom u centru Alfred Hajoš. Bazen je Srbija delila sa Rumunima.

Zanimljivo je da će sve ekipe učesnice Dunav Arenu osetiti prilikom odigravanja prvih utakmica na prvenstvu.

“Sada smo već na prvenstvu. Dobro znamo šta nas čeka, Najvažnije je da smo zdravi. U ponedeljak nastavljamo sa radom i sigurno je da ćemo spremni dočekati duel sa Rusijom”,rekao je Stefan Ćirić, jedan od saradnika selektora Savića.

Vaterpolisti Srbije u utorak počinju napad na petu uzastopnu titulu šampiona Evrope. Prvi rival je selekcija Rusije od 17.30.

Izvor: Objektiv, B92

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar