Pukla bomba u Španiji: Kike Setjen novi trener Barselone!

Trenerov agent u trening kampu šampiona...

Kike Setjen
Printscreen

Čeka se samo zvanična potvrda sa Nou Kampa, ali španski mediji bruje da je to gotova stvar: Kike Setjen je novi trener Barselone i koliko sutra preuzeće dužnost od Ernesta Valverdea.

I u poslednja 24 časa se brujalo da je Setjen jedan od trojice kandidata za novog trenera španskog prvaka. Međutim, kada su mediji uočili da je njegov agent stigao u trening kamp Barselone, lampice su se upalile i vest je odmah poletela.

Kike Setjen će biti novi trener, jer je tokom dana Ernestu Valverdeu rečeno da je smenjen zbog nedovoljno dobrih rezultata. Ljuljalo mu se dugo posle dva neverovatna ispadanja u Ligi šampiona, a glave mu je došao neuspeh u Superkupu Španije.

Navijači Barselone, inače, makar po društvenim mrežama, nisu baš oduševljeni izborom novog trenera. Kike Setjen je do sada vodio male klubove kakvi su Santander, Poli Ehido, Logronjes, Las Palmas, a najveći domet mu je Betis, kojeg je trenirao do minulog leta. Za dve sezone koliko je trenirao zeleno-bele ostvario je bilans od 40 pobeda, 21 remija i 33 poraza. Naravno, kao stručnjak nema nijedan osvojen trofej.

Kao kandidati za trenera Barselone pominjali su se minulih dana i Ćavi, Ronald Kuman, Maurisio Poketino… Moraće, izgleda, da sačekaju neku narednu šansu.

Izvor: Marca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar