“Pričamo o ničemu, teško je naći igrača”

Andrea Trinkijeri govorio pred Virtus...

Trinkijeri

Foto/kkpartizan.rs

Nadali su se navijači Partizana da će dobiti veliko pojačanje tokom novogodišnjih praznika. Džamel Meklin je bio prijavljen, međutim u poslednjem trenutku je stopiran transfer. Potom, Žo Lovernj je neko koga navijači dobro poznaju i o kome se dosta govorilo prethodnih dana, međutim sve glasine o njegovom dolasku u Partizan je demantovao GM Fenerbahčea, Mauricio Gerardini

Crno-beli će u sredu ugostiti Virtus u prvom kolu Top16 faze a o potencijalnim pojačanjima je govorio i trener Partizana, Andrea Trinkijeri. 

“Znate koliko je teško postaviti ekipu da izgleda kao ekipa? Koliko je teško dovesti igrače da igraju sa željom da budu bolji, da izgledaju kao tim. Ja se ne bavim tim stvarima. Nama fali jedan igrač, ali fali ovako (uopšteno). Mi igramo isto, imamo pet igrača i visoki igrači su napravili posao kako treba. Ako se nešto desi, znaćemo. Ako se ne desi, neće se desiti”, kaže Trinkijeri.

“Nije da se krijem, imam druge prioritete. Lopta, teren, mojih 14 igrača koji su najbolji na svetu i kad dobijaju i kad gube. Pričamo o ničemu. Sigurno. Jako je teško naći igrača. Nije da ne želim. Ja moram da gledam ono šta imam, kako igramo i ko je sad slobodan. Za sad je odgovor: niko od onih malo koji su slobodni ne može nam promeniti ekipu, niti pomoći”, rekao je trener Partizana.

Ono što znamo, u sredu Partizan će u derbiju Evrokupa i prvog kola druge runde dočekati Virtus. A o pojačanjima, videćemo…

 

Izvor: Objekti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar