Sale se vraća kući: “Igraćemo u unikatnom okruženju i u neobjašnjivoj strasti za košarkom”

Još malo, i spektakl...

Aleksandar Đorđević
Printscreen

Sutra je veliki dan za navijače Partizana. Naime, u Beograd dolazi Virtus iz Bolonje, u prvoj rundi Top16 fazi. Ipak, ovaj dan ne bi bio toliko veliki da na klupi crno-belih iz Bolonje ne sedi čovek, koga ‘Grobari’ pamte. 

Aleksandar Đorđević i Partizan, ta ljubav traje još od 1983. kada je prvi put kao 16-godišnjak zaigrao za crno-bele, a potom im 92′ trojkom u poslednjoj sekundi, doneo titulu prvaka Evrope. 

Tu trojku ‘Grobari’ i dalje pamte, i pamtiće je za sva vremena. 

Sutra će sedeti na klupi Virtusa, a sa druge strane će biti njegov Partizan..

“Igraćemo u unikatnom okruženju i u neobjašnjivoj strasti za košarkom, koja se gradi iz decenije u deceniju, to je neizmerna ljubav prema klubu. Na krilima tog entuzijazma od strane navijača, slavni klub Partizan je dostigao mnogo domaćih i internacionalnih uspeha.”

Sutrašnji meč će biti dvoboj ekipa koje su među favoritima za osvajanje Evrokupa…

“Ove godine tim je napravljen kako bi se borio za vrh ABA lige i Evrokupa. Partizan je organizovan tim, koji dosta trči i ima mnogo kreatora igre. Njihovi bekovi su majstori pik en rol igre i sjajni su šuteri. To je zdrav tim i mi ćemo morati da bude veoma dobri u odgovoru na njihov napad i to odmah. To će biti sigurno jako važno ako uzmemo u obzir da je ovo i povratak nekih srpskih igrača u Beograd. Moraćemo da imamo pozitivan uticaj, posebno na početku utakmice, da probamo da kontrolišemo ritam i uspostavimo našu agresivnost.”

Spektakl u Areni je zakazan za 20 sati a Aleksandar Đorđević se vraća kući!

Izvor: Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar