Monika ispričala detalje otmice: Zaustavio je kola pored nje, rekao da je počeo da radi u školi

Monika je do detalja opisala kako ju je monstrum na putu do škole presreo na ulici u Brzom Brodu

Nestala devojcica 2
MUP Srbije

Monika Karimanović (12), koju je osuđivani silovatelj oteo 20. decembra i skrivao je deset dana dok je trajala besomučna potraga za njom, ispričala je inspektorima kako ju je monstrum na putu do škole presreo na ulici u Brzom Brodu.

“Dok sam išla u školu, zaustavio je auto pored mene i rekao mi da je zalutao jer je neki put zatvoren zbog izgradnje. Rekao mi je da se zaposlio u školi kao domar. Zamolio me je da uđem u auto, da mu pokažem kako da stigne do škole jer je i on krenuo tamo. Međutim, čim sam sela u auto, odvezao me je do groblja, pa me odveo u šumu”, ispričala je devojčica policajcima, piše Informer.

Monstrum ju je zatim ubacio u zemunicu kod Malčanske petlje, gde joj je skratio kosu, a nakon toga je počela jeziva psihička i fizička tortura.

“Mučio me je, pretio mi… Svakog narednog dana terao me je da pešačim po pet-šest sati i šišao me, malo-pomalo, radio mi je ružne stvari. Stalno mi je govorio da policajci ne jure samo njega, već i mene, i da će nas oboje ubiti ako nas uhvate”, kazala je Monika.

To objašnjava i strah devojčice kada je ugledala policajce, kada je panično rekla: “Nemojte da me bijete, molim vas… Zovite mi mamu…”

Devojčica je nađena, a više stotina policajaca nastavilo je potragu za Ninoslavom Jovanovićem. Koliko je potera teška, pokazuju i podaci da je na potezu od Knjaževca do Niša otkriveno čak 12 lokacija na kojima je monstrum sakrio hranu i vodu.

Direktor policije Vladimir Rebić ubeđen je da je pitanje vremena kada će Malčanski Berberin biti uhvaćen.

“Nećemo povući policiju sa terena dok ga ne pronađemo. Jasno je da je Jovanović planirao zločin, budući da se od avgusta vodi kao nestala osoba, a to vreme je očigledno iskoristio da pripremi prostore u kojima se krio sa svojom žrtvom”, rekao je Rebić.

Aleksandra Karimanović, Monikina majka, kaže da se njena ćerka oseća dobro i da je prespavala celu noć.

“Spavala sam sa njom i nisam htela da je opterećujem pitanjima o tome šta se desilo. Monika je bila preumorna, brzo je zaspala i prespavala čitavu noć. Dobro se oseća. Raspituje se za tatu, brata, drugare iz škole”, kaže Aleksandra.

Prema njenim rečima, Monika potpuno normalno komunicira sa lekarima i medicinskim sestrama.

“Ona je moja lavica, hrabrija je od mene tri puta. Priča sa lekarima, svesna je svega, jeste izmučena, ali će se oporaviti. Mnogo sam srećna, ne mogu da vam opišem taj osećaj”, ispričala je ona, prenosi Informer.

Izvor: Informer, Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar