Ovim rečima se ministar Stefanović obratio radio-vezom svim policijskim službenicima

Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović uneo je juče badnjak u prostorije Komandno-operativnog centra MUP-a

Nebojša Stefanović
MUP Srbije

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović uneo je juče badnjak u prostorije Komandno-operativnog centra MUP-a, odakle se putem radio-veze obratio svim policijskim službenicima koji su u tom trenutku bili na dužnosti širom Srbije.

Foto: MUP Srbije

“Hoću da vam se zahvalim za sve što ste učinili od prethodnog Božića do danas, za svaku vašu predanu akciju i ozbiljan rad koji ste uložili, da bi građani Srbije mogli da se osećaju bezbedno i sigurno. Znam koliko je odricanja i vas i vaših porodica bilo potrebno da bi naša zemlja bila stabilna“, poručio je Stefanović pripadnicima MUP-a.

Foto: MUP Srbije

Ministar je policijskim službenicima povodom praznika poželeo puno zdravlja, sreće, uspeha i da provedu što više trenutaka u miru i radosti.

Foto: MUP Srbije

On se putem radio-veze iz KOC-a direktno obratio policijskim službenicima koji su u više od 500 patrola bili na ulicama i pripadnicima svih drugih organizacionih jedinica MUP-a koji su bili na zadacima na teritoriji svih 27 policijskih uprava u Srbiji.

Izvor: Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar