Kopaonik biznis forum od 1. do 4. marta, stižu i stručnjaci iz inostranstva

Predsednik Saveza ekonomista Srbije Aleksandar Vlahovic
TANJUG / ANDRIJA VUKELIC

Predsednik Saveza ekonomista Srbije Aleksandar Vlahović najavio je da će predstojeći Kopaonik biznis forum biti održan od 1. do 4. marta sledeće godine i dodao da će na njemu učestvovati i stručnjaci iz inostranstva.

Vlahović je na svečanosti u Savezu ekonomista Srbije naveo da će prvog dana foruma na Kopaonik doći evropska komesarka za inovacije, nauku, razvoj i kulturu Marija Gabrijel, a drugog dana profesor sa Politehničkog instituta u Milanu Marko Tajš, koji je i direktor “Kompetens centra” i na čelu haba koji je prošle godine od strane Evropske unije ocenjen kao najbolji u Evropi.

PROČITAJTE JOŠ – Počele prve isplate uvećanih zarada u javnom sektoru, plate veće od 8 do 15 odsto

“On će nam preneti iskustva kako industurija 4.0, preko “Kompetens centra”, spaja sa jedne strane privredu, a sa druge strane nauku”, rekao je Vlahović i dodao da će na Kopaonik biznis forumu biti i gosti iz raznih organizacija. 

Savez ekonomista Srbije dodelio je povelje za izuzetnost u oblasti ekonomske teorije i poslovne ekonomije istaknutim pojedincima i nagrade najboljim studentima ekonomskih fakulteta u Srbiji.

Izvor: Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar