Najlepša žena sveta uskoro stiže u Beograd

Mis sveta Toni-An Sing dočekaće Vesna da Vinča

Mis sveta2019
Joel C Ryan/Invision/AP

Prošlo je samo nekoliko dana od pobede Jamajčanke Toni-An Sing (20) na izboru za Mis sveta u Londonu, a već stiže vest da najlepša žena na planeti stiže u Beograd.

“Da , tačno je. Mis sveta Toni-An Sing dolazi u Srbiju u prvoj polovini 2020. godine. Sa njom, naravno, stiže i Julija Moreli, predsednica i vlasnik organizacije Mis sveta, koja sledeće godine slavi 70 godina rada. Počastvovana sam jer sam pre svega i njen višegodisnji prijatelj”, rekla nam je Vesna da Vinča, predsednica komapnije “Mis Yu” koja je bila i jedna od retkih direktora, organizatora nacionalnih izbora, sa kojima je Julija Moreli slavila rođendan i nagradu za životno delo, piše Blic žena.

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The official portrait of #MissUniverse2019 @ZoziTunzi wearing the @mouawadjewelry crown. ✨ Photo by @benjaminaskinas.

A post shared by Miss Universe (@missuniverse) on


Dolazak studentkinje Univerziteta na Floridi izazvaće sigurno veliku pažnu, a Vesna je dodala:

“Na zvaničan poziv dobili smo i potvrdni pismeni odgovor da će tim organizacije Mis sveta na čelu sa zvaničnom misicom i predsednicom sa zadovoljstvom posetiti Srbiju. Moj tim, tim kompanije Mis Ju i tim ove svetske organizacije trenutno ugovaraju protokolarne aktivnosti, program boravka, prijeme i posebno humanitarno veće. Ovo je odgovor na 25 godina našeg uspešnog rada i saradnje. To će biti i prvi put da Julija dolazi u Srbiju, mislim i u region. Biće mi zadovoljstvo da im pokažemo lepote Srbije, kulturu, tradiciju, da ih upoznamo sa nasom istorijom i izuzetnim ličnostima Srbije”.

Julija Moreli je veoma poznata po humanitarnom radu.

“Do danas je sakupila preko 500 miliona dolara za humanitarnu pomoć deci širom planete. Hej, 500 miliona je sakupila, a koliko je dobro znam , svaki peni je i kontrolisala- gde i za šta se ulaže. Neizmerno sam srećna zbog njenog dolaska, jer Julija je 25 godina moj učitelj i naravno moj uzor”.

Pobeda Toni-An Sing koja je peta crnoputa misica u istoriji koja je postala Mis sveta, izazvala je veoma pozitivne reakcije kod nas.

“Briljirala je na finalnoj priredbi u Londonu. Ona je strastan borac za obrazovanje žena, ženska prava i izuzetan je talenat u pevanju. Pred njom je nesumnjivo svetska karijera. Njena iskustva saveti ii sugestije biće značajni za pripremu naše aktuelne Mis Srbije Andrijani Savić, koja će nas četvrtog decembra 2020. predstavljati na svetskom izboru na Tajlandu”, istakla je Vesna.

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Can we get that jacket? @iamsteveharveytv @zozitunzi

A post shared by Miss Universe (@missuniverse) on


 

Izvor: Blicžena

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar