Otac i brat posetili Ninoslava, brat mu je poručio samo jedno: “Sad si me video i više nikad”

Otac Duško i brat Nebojša, ipak naglašavaju da su revoltirani zlodelima koje je počinio

Ninoslav Jovanović
Printscreen / Youtube

Ninoslav Jovanović (46) poznatiji kao Malčanski berberin, koji je uhapšen zbog otmice i desetodnevnog zlostavljanja devojčice Monike K. (12) iz Suvog Dola, proveo je prvu noć iza rešetaka, a u jedinici Kazneno – popravnog zavoda Niš za policijsko zadržavanje, obišli su ga na kratko članovi uže porodice da bi mu doneli stvari da se presvuče, prenosi Blic.

Otac Duško i brat Nebojša, ipak naglašavaju da su revoltirani zlodelima koje je počinio.

“Nismo hteli da idemo uopšte, ne želim da ga vidim, ali su nas zamolili ljudi iz policije da dođemo i donesemo veš i stvari da se presvuče budući da njegova garderoba ide kompletno na analizu. Bio je okrenut leđima u ćeliji kada smo došli, a policajac mu je rekao da se okrene. Rekao sam mu: “Kako te više nije sramota, sram da te bude”, a mlađi sin mu je rekao: “Sad si me video i više nikad”. Ni reč nije rekao. Sam je izabrao put kojim će ići i treba da odgovara za to što je uradio. Da se pitam ja, trebalo bi da odgovara po turskom zakonu na vešalima”, rekao je za “Blic” Jovanovićev otac Duško.

Kako “Blic” saznaje, Jovanović se nalazi sam u ćeliji za policijsko zadržavanje KPZ Niš, odakle će danas biti priveden u Više javno tužilaštvo na saslušanje.

“Ne pravi nikakve probleme, u potpunosti je poslušan, izvršava sve što mu policija naloži. Jutros je doručkovao. Na nozi ima longetu jer je izvrnuo skočni zglob prilikom besktva od policije i malo je izgreban od skrivanja u šiblju”, kaže izvor Blica.

Podsećanja radi, Jovanović je uhapšen juče na groblju u Malči, u velikoj policijskoj poteri, nakon 17 dana skrivanja.

Određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 časova a očekuje se da danas bude priveden u VJT Niš na saslušanje.

 

 


Izvor: Blic

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar