Đurić: “Opozicija nema pravo da govori o odnosima sa Crnom Gorom”

On je ocenio da ono što oni rade jeste "lešinarenje na zgaristu srpskih nacionalnih i državnih interesa"

Marko Đurić
Pritnscreen/ Youtube

Voski zvaničnik vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Marko Ðurić ocenio je danas da lideri opozicije Boris Tadić i Dragan Ðilas nemaju nikakvo pravo da govore o odnosima Srbije i Crne Gore, jer će “u istoriju biti upisani kao raspikuće sa kojima je Srbija izgubila najdragocenije teritorije”.

“Bivši predsednik Tadić je poslednji, a Ðilas pretposlednji na planeti koji bi smeo da uzima temu odnosa sa Crnom Gorom u usta, pošto je u njihovo vreme i dok su oni imali odgovornost da brinu o našim granicama Crna Gora otišla od Srbije”, naveo je Ðurić u saopštenju za javnost.

“Čak i da nisu oni te iste osobe za vreme čijeg rukovođenja Srbijom smo ostali bez Crne Gore, a i za čije vreme je Kosovo jednostrano proglasilo nezavisnost, zaista je jadno i bedno pokušavati da se ostvari politički profit na svetoj, bolnoj i osetljivoj nacionalnoj temi”, istakao je Ðurić.

On je ocenio da ono što oni rade jeste “lešinarenje na zgaristu srpskih nacionalnih i državnih interesa” i da “umesto sloge i solidarnosti u teškom vremenu”, oni oštricu svoje kampanje usmeravaju protiv predsednika Srbije”.

Izvor: Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar