Kolindin veliki gaf: Greškom pozvala birače da glasaju za Milanovića

Gostujuću u televizijskoj emisiji predsednica Hrvatske napravila neverovatnu grešku

Kolinda Grabar Kitarovic
Tanjug/AP/Darko Vojinovic

Predsednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović napravila je veliki gaf i u poruci tokom gostovanja na N1 televiziji pozvala birače da zaokruže broj 1 na glasačkom listiću u nedelju 5. januara, a na tom broju je inače Zoran Milanović, prenosi portal 24sata.hr.

“U drugom krugu je prvi na listi onaj ko je dobio više glasova, a to je Zoran Milanović. U drugom krugu kandidati nisu po abecednom redu. Grabar Kitarović je zato pod brojem 2 i listići su već štampani”, rekla je za ovaj portal potpredsednica Državne izborne komisije Vesna Fabijančić Križanić.

Po abecedi bi inače Kolinda Grabar Kitarović bila prva, ali ona očigledno nije znala za razliku u numerisanju u drugom krugu.

“Dragi birači, pozivam vas da izađete na izbore 5. januara i date glas za Hrvatsku koja nastavlja proces rasta i razvoja, za Hrvatsku koja zna i može bolje, Hrvatsku koja je ponosna na svoje vrednosti, koja ne oseća kompleks manje vrednosti u svetu, nego je ravnopravan sagovornik. Pozivam vas da na listiću zaokružite broj 1, Kolinda Grabar-Kitarović”, poručila je predsednica biračima.

Izvor: Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar