Dečak je princezi Šarlot dao cveće, a njena reakcija je sve oborila s nogu (FOTO+VIDEO)

Iako je protokol nalagao da pomoćnici preuzmu buket, Šarlot se pobunila i zadržala poklon

Princeza Šarlot
Tanjug/ Joe Giddens/PA via AP

Naizgled uobičajeni protokolarni dan, kad je kraljevska porodica u 11 sati ujutro išla na božićnu službu u Crkvi Svete Marije Magdalene, u blizini kraljičinog poseda u Sandringemu, obeležio je simpatičan gest četvorogodišnje princeze Šarolt, naslednice princa Vilijama i vojvotkinje Kejt, koja je prvi put prisustvovala službi.

Kada su izašli iz crkve, krenuli su da pozdrave građane koji su se tu okupili i prime nekoliko darova, uključujući i pink flamingosa na naduvavanje.

Princeza Šarlot je dobila i poseban poklon od šestogodišnjeg Džejmsa Hedera, prenosi Mirror. Portal dalje prenosi da je mama dečaka rekla da im je prišla Kejt Midlton i upitala dečaka: “Da li je ovo za Šarlot?” nakon čega je on rekao “da” i predao devojčici buket belih ruža. Iako se pomalo postidela, princeza se pristojno zahvalila.  


Međutim, kad je asistentkinja kraljevske porodice htela da preuzme buket, Šarlot je jasno dala do znanja da ne želi da se odvoji od cveća koji je dobila, pa su, naravno, morali da udovolje volji male princeze.

Foto: printscreenYouTube

Sve u svemu, s tom malom odlučnom damom definitivno nema šale.

I. V.

Izvor: Objektiv, Mirror

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar