Vulin na uručenju ključeva stanova pripadnicima MO: Standard pripadnika vojske prioritet (FOTO+VIDEO)

Radi se na tome da život u Vojsci Srbije bude bolji

Aleksandar Vulin
Tanjug / Ministarstvo odbrane

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin uručio je danas u Beogradu ključeve od 27 stanova pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, nakon svečanosti u Velikoj ratnoj sali Starog Generalštaba, ministar Vulin je istakao da Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije brinu o svojoj zemlji i o bezbednosti svih građana Srbije, ali imaju i obavezu da brinu o standardu i kvalitetu života svih svojih pripadnika.

“Svako ko veže svoju sudbinu, svoj život i svoju budućnost za Ministarstvo odbrane i Vojsku Srbije ima razloga da se nada i da veruje da će njegove institucije, da će njegova Vojska i Ministarstvo odbrane voditi računa i o njemu i o njegovoj porodici. Inicijativa predsednika Republike Srbije i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića o stanovima za pripadnike svih službi bezbednosti je nešto što se nije dešavalo decenijama unazad”, naglasio je Vulin.

Foto: Tanjug / Ministarstvo odbrane

On je dodao da će i u ovoj godini biti učinjeno sve što je moguće da se kvalitet života njenih pripadnika popravi – da se dele stanove, povećavaju plate i dnevnice i sve što može da život u VS bude bolji, da bude uspešniji.

“Svi ovi ljudi se svakoga dana odužuju svojoj zemlji i svom narodu svojom brigom i svojim radom i ogromnom posvećenošću i požrtvovanošću. Ova zemlja može da bude mirna, bezbedna i sigurna, jer o njoj i u ovoj godini ima ko da brine”, poručio je ministar.

Izvor: Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar