Pogledajte Vučićevu poruku na kineskom jeziku, evo šta je poručio (VIDEO)

Vučić je zahvalio predsedniku Siju na njegovom vođstvu, kao i kineskom narodu na prijateljstvu

Aleksandar Vucic
TANJUG / SAVA RADOVANOVIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u video poruci, obraćajući se na kineskom jeziku, potvrdio da će posetiti Kinu u aprilu naredne godine.

“Ovim putem želim da potvrdim svoju posetu Kini u aprilu, kao i zadovoljstvo i radost što će predsednik Si posetiti Srbiju krajem sledeće godine”, naveo je Vučić u snimku objavljenom na zvaničnom instagram profilu “Budućnostsrbije”.

 

 

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovim putem želim da potvrdim svoju posetu Kini u aprilu, kao i zadovoljstvo i radost što će predsednik Si posetiti Srbiju krajem sledeće godine. Želim da zahvalim predsedniku Siju na njegovom vođstvu, kao i kineskom narodu na njihovom prijateljstvu i na sve češćim posetama Srbiji. Kina je jedan od naših najvećih partnera i učinićemo sve da se osećate kao kod kuće. . . . I’m confirming my visit to China in April and jubilant President Xhi will visit Serbia at the end of next year. I want to thank President Xhi for his leadership and the Chinese people for their friendship and for visiting Serbia more and more. China is one of our biggest partners! We will do everything to make you feel at home. #Serbia #China

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана


Vučić je zahvalio predsedniku Siju na njegovom vođstvu, kao i kineskom narodu na prijateljstvu i na sve cešćim posetama Srbiji.

“Kina je jedan od naših najvećih partnera i učinićemo sve da se osećate kao kod kuće”, rekao je Vučić.

Vučić je poziv da poseti Kinu dobio nedavno od kineskog predsednika, a poziv mu je prenela ambasadorka te zemlje u Srbiji Čen Bo.

Tom prilikom, Vučić je najavio da prihvata poziv kineskog kolege da u aprilu poseti Kinu i da će naučiti nekoliko rečenica na kineskom, kako bi se na tom jeziku obratio predsedniku Siju i kineskom narodu.

Izvor: Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar