Dačić reaguje na tvrdnje Tepić: Rade za neprijatelje, a traže podršku građana

Dačić je reagovao na izjavu funkcionerke Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa

Ivica Dacic
TANJUG / ZORAN ZESTIC

Laži koje je iznela Marinika Tepić o tome da smo od privatnika sakupljali pare za povlačenje priznanja Kosova koristiće svi naši neprijatelji i najbolje pokazuje koliko ona, Ðilas i SZS mrze Srbiju, a očekuju podršku građana, rekao je ministar Ivica Dačić.

Dačić je tako reagovao na izjavu funkcionerke Stranke slobode i pravde Dragana Ðilasa.

Marinika Tepić, funkcionerka SSP Dragana Ðilasa, tvrdi da je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić zloupotrebio službeni položaj tako što je pribavljao novac u kešu od uglednih privrednika, pa i od trgovca oružjem Slobodana Tešića, kako bi finansirao diplomatske aktivnosti vezane za povlačenje priznanja tzv. Kosova.

Na stranu, kaže Dačić, to što je Marinika Tepić sve slagala, i što je to po ko zna koji put da ona, Ðilas i SZS brutalno lažu, ali njena izjava o tome da smo od privatnika sakupljali pare za povlačenje priznanja Kosova je na najbolji način pokazala koliko Marinika Tepić, Ðilas i SZS mrze Srbiju.

“Ova izjava kao da dolazi iz Prištine od albanskih separatista I terorista”, ukazuje ministar Dačić u izjavi za Tanjug i dodaje:

“Bedžet Pacoli, Ramuš Haradinaj I Aljbin Kurti dobili su saveznika u Mariniki Tepić I SZS-u”, rekao je Dačić i dodao da “nijedan dinar, evro ill dolar nije uzet nikada ni od jednog preduzetnika, niti se Srbija time služila da plaća povlačenje priznanja Kosova”.

To što je rekla Tepić koristiće svi naši neprijatelji u borbi protiv Srbije, konstatovao je Dačić.

“Ja razumem da neko može da mrzi Vučića ill Dačića, ali ne razumem da neko može da mrzi Srbiju. Danas je svako pokazao svoje pravo lice, ko se bori za Srbiju, a ko mrzi Srbiju”, zaključio je ministar Ivica Dačić i zapitao kako ih nije sramota od građana Srbije čiju podršku traže.

 

Izvor: Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar