Vozači potreban poseban oprez zbog magle i klizavih kolovoza

Snežne padavine su moguće u planinskim predelima

Magla
AMSS Youtube printscreen

AMSS upozorava vozače na opasnost koju predstavlja smanjena vidljivosti zbog magle koja dodatno stvara i vlažne kolovoze, dok u severnim krajevima zemlje prema najavama metreologa ima uslova i za povremeno slabu kiša koja će sigurno dodatno pogoršati već zahtevne uslove u kojima se saobraćaj odvija.

Snežne padavine su moguće u planiskim predelima, a zbog pojačanog saobraćaja prvenstveno na auto-putevima, a zatim i na drugum frekventnim pravcima, vozačima AMSS večeras savetuje da brzinu prilagode zimskim uslovima na putu i sa vožnjom na većem odstojanju zbog opasnosti od poledice i proklizavanja vozila.

Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije na naplatnim rampama nema zadržavanja.

A prema informacijma Uprave granične policije od 17 i 15 časova na putničkim terminalima naših graničnig prelaza vozila čekaju i to na Horgoš, na izlazu iz zemlje do 60 minuta, na Batrovcima, na izlazu do 20 minuta, dok na prelazu Preševo na ulaz u zemlju autobusi čekaju do 70 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za putnička vozila, dok teretna vozila na izlazu na prelazu Horgoš čekaju do 60 minuta, a na ostalim prolaze bez zadržavanja.

Izvor: Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar