“Neće Đilas na izbore ni za šta na svetu jer zna koliko će da dobije”

Vučić poručio da SzS uvek dobije manje podršek nego što je u istraživanjima

Aleksandar Vučić
Tanjug/Zoran Zestić

Dragan Ðilas neće na izbore, “ni za šta na svetu”, jer će mu građani pokazati koliko malo glasova može da dobije, izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić povodom spekulacija da eventualnim izlaskom pokreta “1 od 5 miliona” ustvari Ðilas želi na izbore.

“Neće on na izbore. Oni uvek hoće da govore kako oni koji istražuju javno mnjenje obmanjuju i ne govore istinu, iako im uvek dodaju malo”, rekao je Vučić za TV Pink iz Jerusalima.

Kako je rekao, u istraživanjima se uvek “ponderišu” rezultati, a SzS uvek dobija manje podrške u istraživanjima, nego što istraživači na kraju prikažu.

“Ali, ja volim kad nas potcene, a njih precene. SzS nema stvarno 8,6 odsto, već oko sedam odsto. I kako će da izađu na izbore, i pokažu građanima da su ih sve ove mesece maltretirali, upadali u RTS, opkoljavali Predsedništvo, a ne podržava ih ni 10 odsto ljudi”, rekao je Vučić.

Komentarišući sukob Boška Obradovića i Dragoljuba Mićunovića oko stava po pitanju bojkota izbora, Vučić je rekao da ne želi da ulazi u to.

“To je Ðilas rekao Obradoviću, i to svi znaju. Nisam se nikada slagao sa Mićunovićem, ali porediti njihove intelektualne kapacitete, to je…”, primetio je Vučić.

Izvor: Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar